Jogi nyilatkozat

A www.vakumdesign.hu weboldalt a Vákum Design Kft.(1037, Budapest Kolostor utca 12) üzemelteti.

 

A honlapon megjelenített árakat, információkat, képeket, vagy más írott anyagokat a Vákum Design Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

 

A Vákum Design nem vállalja a felelősséget a weboldalon történt elírásokért, sem pedig a weboldal tartalmának jogosulatlan, Vákum Design Kft-n kívül álló okból történő megváltoztatásáért. A weboldalon található információ, beleértve az információként megadott árakat előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát az Vákum Design Kft. fenntartja. A Vákum Design Kft. nem garantálja azt, illetve nem nyújt biztosítékot arra, bár törekszik rá, hogy a weboldalon elérhető információ naprakész legyen. Nem garantálja továbbá azt sem, hogy az itt nyújtott információk és adatok határozott és teljes leírását képezzék a Vákum Design Kft. akár teljes, akár részbeni szolgáltatásának, tevékenységének illetve a kínált termékeknek.

 

Azon árak mely után zárójelben „Áfás” szerepel 21,26% Áfát tartalmaznak, és új termékek. Ahol nincs feltüntetve az „Áfás” megjelölés azok használt tárgyak, melyeket vagy magánszemélyektől vásároltunk, vagy magányszemélyektől van bizományban, így a hatályos jogszabályok alapján ezt használtként forgalmazzuk. Használt tárgyak értékesítése a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően, az adózás rendjéről szóló 62-64§ és a 64/B§ alapján a különbözeti adózás szerinti adózással történik. Így a kiállított számla 0%-os ÁFA tartalommal bír, így ezen számla ÁFA visszatérítésre nem jogosít, ám a gazdasági társaságok könyvelésébe, költségszámlaként elszámolható.

 

A vakumdesign.hu a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli, valamint gondoskodik azok biztonságáról.

 

A vakumdesign.hu weboldal számos kapcsolódási pontot (linket) tartalmazhat, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen linkekért, az ott található adatokért, illetve azon oldalak látogatása, használata miatt bekövetkező esetleges károkért a Vákum Design Kft. nem vállal felelősséget.

 

Amennyiben kérdése van a weboldallal kapcsolatban keressen meg minket az info@vakumdesign.hu email címen keresztül.