Fali lámpák

  1. Eye Black fali lámpa

    Normál ár: 29 990,00 Ft

    Akciós ár 14 767,00 Ft

    Eye fali lámpa modern fekete színű fém lámpa. Fali konzolja fekete színű. Búra magassága 33 cm, átmérője 5,5 cm. A falikar faltól való elállása 9 cm. A csomagolás a fényforrást nem tartalmazza.

    Az ár 1db készletes darabra vonatkozik!

    További információk
  2. Eye Gold fali lámpa

    Normál ár: 35 990,00 Ft

    Akciós ár 20 242,00 Ft

    Eye fali lámpa modern arany színű fém lámpa. Fali konzolja fekete színű. Búra magassága 25 cm, átmérője 5,5 cm. A falikar faltól való elállása 9 cm. A csomagolás a fényforrást nem tartalmazza.

    A kedvezményes ár a készleten lévő 1 darabra vonatkozik! További darabok teljes áron rendelhetők.

    További információk
  3. Eye Spot 1-es spotlámpa

    11 990,00 Ft

    Grafit színű, festett fémbõl készült, állítható fejű fali lámpa. A lámpacsalád különböző színeivel és típusaival jól variálható, így szinte bármilyen stílusú környezetben alkalmazható. Halogén és LED fényforrással üzemeltethető, amely nem tartozék.

    További információk
  4. Eye Super fali lámpa

    35 990,00 Ft

    Rendelhető

    Állítható fejü fali lámpa, húzókapcsolóval.

    A lámpacsalád különböző színeivel és hosszúságaival jól variálható, így szinte bármilyen stílusú környezetben alkalmazható. Halogén és LED fényforrással üzemeltethető, amely nem tartozék.

    További információk
  5. Fallon kültéri fali spotlámpa

    20 690,00 Ft

    Grafit színű, kültéri fali lámpa. Anyaga alumínium, a lámpa feje billenthető, így oda vetíti a fényét, ahová szeretnénk. A fényforrás nem tartozéka a csomagolásnak. Ip54-es védelemmel rendelkezik, amely véd a fröccsenő víz ellen, illetve nem hatolhat be olyan mennyiségű por, amely zavarná a berendezés működését.

    További információk