Függőlámpák

  1. Vita függeszték

    Normál ár: 31 490,00 Ft

    Akciós ár 25 192,00 Ft

    Alumínium függeszték. Kívül matt, belül fényes óarany szinezettel.

    Elegásan,modern és loftos környezetek igazi fénypontja tud lenni. A 3 lámpa típus kevérve izgalmas látványt nyújt. A lámpa belógása a vezeték rövidítésével állítható.

    Halogén, energiatakarékos és LED fényforrással is használható, amely nem tartozék.

    További információk
  2. Viena LED függeszték

    244 290,00 Ft

    Rendelhető

    Egyedi formatervezésű, design stílusú függeszték. Magasságnál a maximális belógást adtuk meg, mely a huzal rövidítésével csökkenthető. Meleg fehér fényű, beépített LED fényforrást tartalmaz, mely nem cserélhető. Fali kapcsolóval fényerõszabályozható. A csomagolás a kapcsolót nem tartalmazza.

    További információk
  3. Viareggio LED függeszték króm

    102 790,00 Ft

    Rendelhető

    Króm színű, design stílusú függeszték. A lámpa színhőfoka 3000K, azaz meleg fehér fényű, beépített fényforrást tartalmaz, mely nem cserélhető. Maximális belógása 120cm, mely a huzal szabályzásával rövidíthető.

    További információk
  4. Viareggio LED függeszték fehér

    89 190,00 Ft

    Rendelhető

    Fehér színű, design stílusú függeszték. A lámpa színhőfoka 3000K, azaz meleg fehér fényű, beépített fényforrást tartalmaz, mely nem cserélhető. Maximális belógása 120cm, mely a huzal szabályzásával rövidíthető.

    További információk
  5. Vetro függeszték

    78 490,00 Ft

    Rendelhető

    Modern stílusú függeszték. A lámpa színhőmérséklete 3000 Kelvin, azaz meleg fehér beépített LED fényforrást tartalmaz, mely nem cserélhető. Magasság adatnál a maximális belógást adtuk meg, mely a vezeték rövidítésével csökkenthető. A lámpa alját akril lap borítja, így egyenletes fényt biztosít.

    További információk